Inloggen

biljart biljarten software uitslag biljartsoftware uitslagen stand uitslagenverwerking standen score competitie verwerking

kadervak acquitstoot keulijn bal nabeurt ave krijt drive finale tegenstander afstoot wedstrijdkalender billard liften doorschieten beurten biljarten dwangstoot speellijn speelzorg

Turkse winnaar in eigen land van eerste World Cup in 2019: Tayfun Tasdemir verslaat Jae-Ho Cho in finale. UMB president Mr. Farouk Barki waarschuwt in ceremonie van de World Cup voor nieuwe profliga buitenom de officiƫle bonden: ,,Wij zullen niet schromen om spelers. Carambole - Gisteravond werd de vijfde provincieronde van de jaarlijkse Poptalentaward georganiseerd door POP Groningen gehouden in Carambole in Winschoten. Doordat 1 act verstek liet gaan streden vier acts om doorgang naar de Stadsronde in Simplon. De Nederlandstalige band DOR, die het spits afbeet, eindigde als winnaar.

www.airports4xp.info
Goese Polder 


Activiteiten


Er zijn voor de komende maand geen activiteiten gepland. In de agenda is een compleet overzicht van de activiteiten terug te vinden.
 

Nieuws


15-01-2019: nieuwe indeling competitielijst
Beste leden,

Door het aantal competities uit verschillende jaren werd het overzicht wat onduidelijk. Daarom zijn de namen van de competities wat aangepast, zodat de meest recente competities bovenaan in het overzicht verschijnen.
Ton
Ton Muskens op 15-01-2019
 
11-01-2019: stand per 14 februari 2019
Beste heren,

De stand is weer bijgewerkt.
Ton
Ton Muskens op 27-09-2017